Kwalitaria rolt narrowcasting uit

Datum: juli 12, 2012

In samenwerking met VersPlatform Nederland test formulehuis Franchise Friendly Concepts (FFC) sinds het begin van dit jaar narrowcasting in veertien vestigingen. In de loop van het jaar zal het narrowcastingsysteem verder worden uitgerold. De verwachting is dat het in de toekomst een steeds grotere rol zal gaan spelen in de winkelcommunicatie. Het systeem toont het vaste en tijdelijke assortiment, productaanbiedingen, acties, productinformatie en flash animaties. Bovendien wordt de gast via de beeldschermen op de hoogte gebracht van nieuws, social media updates en bijvoorbeeld het weerbericht. “Deze manier van winkelcommunicatie sluit naadloos aan op de laatste trends in de fastservicesector die Kwalitaria en VPNL zien”, aldus marketing manager Martijn Boone van FFC. “Acties, aanbiedingen en productinformatie worden op een aantrekkelijke en effectieve manier aan de man gebracht. Met het communiceren van concrete boodschappen op selectieve momenten spelen we optimaal in op het aankoopmoment. Actualiteiten en Social Media updates zorgen daarnaast voor beleving en vermaak in de restaurants, voor zowel de wachtende als de etende gast.”

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Kwalitaria-rolt-narrowcasting-uit.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.