Kwalitaria eerste cafetariaformule met app

Datum: maart 12, 2013

Kwalitaria gaat met de tijd mee. De franchiseformule komt met een nieuwe applicatie voor de smartphone waar bestellingen en betalingen mee gedaan kunnen worden.

Formulehuis friendly franchise concepts, die onder andere Kwalitaria beheert, zocht contact met MyOrder om deze app mogelijk te maken. Bij enkele vestigingen is het technische snufje in de afgelopen maanden doorgevoerd en vanaf deze week kunnen klanten het bij de locaties Velden, Zeist en Zoetermeer uitproberen. Het personeel is reeds bekend met de werking van het programma en is erop voorbereid om de klanten wegwijs te maken. Het doel van de app is om de consument nog beter bedienen en het productaanbod via nieuwe kanalen kenbaar te maken. Martijn Boone, marketing manager bij ffc, vult hierop aan: “Door deze innovatie behouden we de voorsprong in de fastservicemarkt. Het is echt tijd dat we consumenten thuis en onderweg gaan opzoeken. Ondernemers die blijven vissen gaan het in 2013 niet redden.”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_12_maart_2013.htm#kwalitaria 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.