Kunstkringloopwinkel gaat franchisen

Datum: november 6, 2012

Vorige week heeft Kunstkringloop.nl haar 1e winkel geopend, in Heiloo. De opening werd verricht door Cornald Maas (vanOpium Avro). Kunstkringloop.nl wil in de komende jaren ongeveer 20 winkels in Nederland openen. De winkel in Heiloo wordt als pilot vestiging gebruikt er zouden gesprekken met kandidaten worden gevoerd voor Amsterdam, Haarlem, Tilburg en Den Haag.

De formule van de kunstkringloopwinkel is dat iedereen, particulier, kunstenaar zijn kunstwerken kan inbrengen. Kosten voor de particulier of kunstenaar om geëxposeerd te worden bedragen vijf euro per maand. Naast de winkel wordt het kunstwerk ook op de website kunstkringloop.nl geplaatst.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_6_november_2012.htm#kunstkringfranchise 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.