KUBUS sluit binnen haar formule 4 nieuwe Accountantskantoren aan

Datum: februari 8, 2012

KUBUS groeit door naar 87, 88, 89 en de 90ste vestiging in Dordrecht, Velsen,’s-Heerenberg en Heerlen. Ondanks deze minder makkelijke financiële tijden blijft de coöperatie KUBUS flink doorgroeien in Nederland. De coöperatie waarin administratiekantoren, accountants en bedrijfs- en belastingadviseurs met elkaar samenwerken, heeft onlangs 4 nieuwe vestigingen geopend. Aan het roer van ieder van deze nieuwe vestiging staat een ervaren accountant.

Het is de kracht van KUBUS waar Jos Korsen RA – Velsen, Ron Babic RA – Heerlen, René Böhmer AA – ’s-Heerenberg en Ton Spruit RA – Dordrecht, vierkant achter staan: ze is open en transparant. De accountants kunnen bogen op een jarenlange ervaring in de accountancy branche waarin zij MKB-ondernemers (oplopend tot zo’n 50 personeelsleden) begeleiden op het gebied van administratie, jaarrekeningen, belasting- en personeelszaken.

Administratie- en Accountantskantoren kiezen juist in deze mindere tijden voor een intensievere samenwerking met collega’s, zoals ook met de 5 fiscalisten binnen KUBUS. We bundelen onze krachten om daarmee de ondernemer nog beter van dienst te kunnen zijn. Het mooie daarbij is dat KUBUS -in 2003 opgericht- zelf ook ondernemer is. Net als de klanten. En dus spreken we dezelfde taal.

Bron: KUBUS Coöperatie

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.