KUBUS breidt haar formule uit met een specialist op het gebied van bedrijfsplan en financiering

Datum: mei 3, 2012

Rob Videler is deze maand als KUBUSadviseur gestart met als specialisatie: het ondersteunen van ondernemers bij het opstellen van een bedrijfsplan en het indienen van de financieringaanvraag bij banken. Rob heeft jarenlang bankervaring als accountmanager op de afdeling bedrijven van de diversen grote Nederlandse banken. De laatste jaren is Rob actief als zelfstandig ondernemer en begeleidt hij ook starters vanaf het nulpunt naar een eigen bedrijf. Zijn doelstelling: “dat de ondernemer ook 5 jaar na de start van zijn onderneming nog al zijn rekeningen kan betalen“. Als dat lukt, spreekt Rob over een succesvolle samenwerking. In het begin ligt de nadruk op een effectief plan met 2 vitale onderdelen: hoe krijg ik klanten? En hoe zorg ik er voor dat er na een paar jaar voldoende onder de streep overblijft om van te kunnen leven! Een dergelijk aanpak verhoogt aanzienlijk de slaagkans van succesvol ondernemerschap.

De werkzaamheden die Rob landelijk voor de KUBUSklanten gaat uitvoeren zijn o.a.: bedrijfsplannen op maat maken, screenen van bestaande bedrijfsplannen, m.a.w. het beoordelen van de haalbaarheid (ook t.a.v. de financiering), begeleiding van financieringsaanvragen en coaching van ondernemers op de diverse bedrijfsonderdelen waar de ondernemer dat wenselijk acht. Bij de uitvoering van alle activiteiten staat transparantie voorop: er wordt vooraf afgesproken wat de dienstverlening gaat kosten. Deze werkwijze zorgt er voor dat de ondernemer duidelijkheid over de kosten krijgt. Zo kunnen de kosten in het bedrijfsplan kunnen worden opgenomen. Geen verrassingen voor de ondernemer dus!

KUBUS is in 2003 opgericht en is een coöperatie waarin bedrijfsadviseurs, fiscalisten, belastingadviseurs, administratiekantoren en accountants met elkaar samenwerken. KUBUS verwacht in 2012 haar 100ste vestigingen te openen. Door de samenwerking van de diversen specialisten binnen KUBUS wordt de kans op succes voor de ondernemer die bij KUBUS klant is, aanzienlijk vergroot: “KUBUS maakt ondernemen leuk!”

Bron: KUBUS – de ondernemer

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.