Kop & Schouders lanceert CPES

Datum: juli 24, 2012

Kop & Schouders lanceert met Corporate Promotional e-Solutions (CPES) een innovatieve en duurzame totaaloplossing voor het inkoopbeleid van promotionele artikelen binnen multinationals. CPES biedt Procurement complete controle en grip over het inkoopbeleid van promotionele artikelen.

Frank Wibbens, Business Process Outsourcing Manager: ‘Ondanks dat er aan het bestellen van promotionele artikelen intern veel tijd en aandacht wordt besteed, kenmerkt het overgrote deel van de totale inkoop zich door een lage strategische prioriteit. Met CPES zijn multinationals in staat om binnen het inkoopbeleid van promotionele artikelen een enorme efficiency- en professionaliseringsslag te realiseren.’

Kop & Schouders is een ambitieuze speler in de markt van promotionele artikelen. De franchiseformule Kop & Schouders bestaat momenteel uit 5 regiokantoren, waarvan 1 in België is gevestigd. De regiokantoren bedienen ieder een eigen verzorgingsgebied en realiseren, met ondersteuning vanuit het hoofdkantoor, hogere rendementen op bestaande omzet.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_24_juli_2012.htm#schouders_franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.