Koopplein Waalwijk bezoekt burgemeester

Datum: januari 17, 2014

Burgemeester Kleijngeld reageerde enthousiast op de presentatie van Koopplein Waalwijk. We zochten hem op in het gemeentehuis. Het was voor het eerst dat de burgemeester zelf als gastheer fungeerde in plaats van op bedrijfsbezoek te gaan, dit gezien de verkoopsite een digitale onderneming is. Kleijngeld gaf aan het fenomeen Koopplein erg interessant te vinden. “Bijzonder aan deze formule vind ik het sterke lokale karakter. Ik denk dat lokaal handelen voor veel particulieren een grote meerwaarde heeft.” Balkenende benadrukte hierbij dat door persoonlijke (en vertrouwde) contacten het ook veiliger zaken doen is. “Omdat je met een plaatsgenoot handelt, is de sociale controle natuurlijk groot.”Burgemeester Kleijngeld reageerde enthousiast op de presentatie van Koopplein Waalwijk.

Stimulans voor lokale economie

Ook de binding met lokale ondernemers is bij Koopplein sterk aanwezig. Balkenende is er van overtuigd dat samenwerking met hen, vooral via social media, zelfs kan bijdragen aan de ontwikkeling en groei van het eigen bedrijf en zodoende de lokale economie kan stimuleren. “We kunnen elkaar versterken. Ondernemers waar we mee samenwerken krijgen bijvoorbeeld via Facebook een platform. Door het grote bereik merk je dat ondernemers dat terug zien in hun omzet.”

Duurzaam

Naast veiligheid en samenwerking met lokale ondernemers is duurzaamheid ook één van de pijlers van de Kooppleinformule. De digitale marktplaats staat niet alleen voor het hergebruiken van (tweede)handsspullen. Doordat je dicht bij huis handelt, bespaar je ook reistijd en verzendkosten.

Ondernemer worden bij Koopplein?

Vraag op deze website onze folder aan en gebruik het contactformulier om u aan te melden. Wij nodigen u vervolgens graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Dan informeren wij u over dit unieke en doordachte concept.

Heeft ú het talent en de motivatie, dan hebben wij de formule.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.