Koopplein nu ook in Waalwijk

Datum: november 11, 2013

Steeds meer mensen maken gebruik van internetverkoop in hun eigen regio. De verkoopsite Koopplein.nl speelt hierop in en is een landelijk dekkend netwerk van zo’n 265 lokale handelsplaatsen op internet. Koopplein heeft hetzelfde principe als Marktplaats maar dan op lokaal niveau. Op Koopplein.nl zie je meteen overzichtelijk alle aangeboden goederen en diensten in je eigen gemeente.

De voordelen van lokaal handelen zijn vooral dat het minder risico geeft op fraude of oplichting en geen torenhoge verzendkosten geeft. Op www.koopplein.nl/waalwijk kan elke inwoner van Waalwijk GRATIS advertenties plaatsen voor het veilig en vertrouwd kopen of verkopen van tweedehands spullen, zoeken naar banen, plaatsen van oproepen et cetera. Koopplein biedt hiermee een lokaal en professioneel platform voor particulieren, stichtingen, verenigingen en ondernemers.

Koopplein nu ook in Waalwijk

Sinds 20 september jl. wordt Koopplein Waalwijk beheerd door Rolf Balkenende. Rolf is geboren in Lisse, 54 jaar en ruim 16 jaar woonachtig in Waalwijk. Hij is getrouwd met Wietske en vader van drie kinderen.
Als ondernemer is Rolf 15 jaar actief en sinds oktober 2011 is hij voorzitter van SNF (Social Netwerk Foundation), een stichting die zich inzet om de verblijfsomgeving van ernstig zieke kinderen te verbeteren.

Na de verkoop van zijn bedrijf (BPRgroep) zocht Rolf een nieuwe uitdaging. Het concept Koopplein Waalwijk sprak hem direct aan. Rolf: “Het mooie aan Koopplein vind ik dat het zich speciaal op de lokale markt richt. Daarnaast beperken we het afval door het hergebruik van producten en sparen we daarmee het milieu.Het kopen en verkopen van tweedehandsgoederen past prima in deze tijd waarbij eigenlijk al te veel wordt weggegooid. Op deze manier kunnen we allemaal ons steentje bijdragen in de maatschappij.”

Wat zijn de voordelen?

• Adverteren is gratis
• Lokaal (in je eigen gemeente)
• Overzichtelijk
• Advertenties kunnen gratis omhoog geplaatst worden
• Advertenties worden doorgeplaatst op Koopplein Nederland
• Makkelijk zoeken in aangrenzende gemeenten• Geeft goederen 2e of 3e leven
• Betrouwbaar (Consumentengids beveelt Koopplein aan)

Zakelijk adverteren op Koopplein?

Voor zakelijke adverteerders is het mogelijk om via banners, promoblocs, advertentiebundels en een eigen bedrijfspagina direct de klanten te bereiken. Koopplein Waalwijk promoot daarnaast de adverterende bedrijven tevens op Facebook, Twitter en via de digitale nieuwsbrief.Denk daarbij bijvoorbeeld aan aankondigingen van een nieuwe collectie, gewijzigde openingstijden, aanbiedingen en verhuizing. Koopplein doet meer!

Franchisenemer worden bij Koopplein?

Koopplein.nl is op zoek naar ondernemers die graag zelfstandig hun eigen uitgeverij willen runnen, en dat zonder personeel. Een goed ontwikkeld commercieel gevoel, een flink portie verkooptalent en doorzettingsvermogen. Een echte sales tiger! Herkent u zichzelf in deze beschrijvingen, dan bent u de man of vrouw die wij zoeken. Bij Koopplein.nl werkt u vanuit huis en bepaalt u uw eigen agenda. Geen files of chagrijnige chef meer, voortaan wordt u beloond naar uw inspanningen. Wij geven u de mogelijkheid uw eigen uitgeverij te runnen. In een groeiende bedrijfssector die internet heet. Slechts één ondernemer krijgt daarvoor het exclusieve recht in zijn (deel)gemeente.

Bekijk meer informatie en/of stel uzelf kandidaat via het online aanvraagformulier in het formuleprofiel van koopplein op deze website.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.