Koopplein.nl start samenwerking met Jobbird

Datum: september 9, 2012

Koopplein.nl werkt. Onder dat motto is de directie een samenwerking aangegaan met Jobbird.com, de grootste gratis vacaturebank van Nederland met ruim 35.000 vacatures. Deze banen zijn, naast de vacatures die rechtstreeks op Koopplein worden geplaatst, nu ook te vinden op Koopplein.nl, in de rubriek ‘Personeel en opleiding’. Groot voordeel voor werkzoekenden is dat zij via Koopplein.nl per gemeente naar een baan kunnen zoeken.

Op dit moment biedt Koopplein.nl bijna drie keer zoveel vacatures aan als bijvoorbeeld Marktplaats of Werk.nl, de banensite van het UWV. Werkzoekenden kunnen eenvoudig in hun eigen gemeente het banenaanbod bekijken, want alle vacatures van Jobbird.com worden op het Koopplein van de betreffende gemeente geplaatst. Een compleet overzicht is op te vragen via Koopplein Nederland, de overkoepeling van alle lokale Kooppleinen.

Groei
Na een wat aarzelende start begin 2012 dendert de Koopplein-trein nu in volle vaart door. De afgelopen maanden kwamen er flink wat nieuwe licentienemers bij. In de doorgaans rustige zomerperiode bleven de informatieaanvragen binnenstromen. In de afgelopen maanden gingen Kooppleinen van start in Overbetuwe, Winterswijk, Leeuwarden, Roosendaal, Lelystad, Enkhuizen, Stede Broec, Drechterland, Ermelo, Putten, Schagen, Harenkarspel en Zijpe.

De nieuwe informatiefilm van Koopplein.nl, waarin de formulewerking kort en helder wordt uitgelegd, draagt positief bij aan deze uitbreiding. Koopplein.nl werkt met licentiecontracten: de exploitanten werken zelfstandig vanuit huis en bepalen zelf hun werktijden. Geïnteresseerden kunnen instappen zonder hoge investeringen of langdurige contracten.
Nieuw hoofdkantoorHet hoofdkantoor van Koopplein.nl werd dit jaar ingrijpend verbouwd en uitgebreid. Er kwamen nieuwe kantoren en spreekkamers bij en een leslokaal annex vergaderruimte. Voortaan worden alle trainingen aan licentienemers in eigen huis verzorgd. Zaterdag 13 oktober staat een open dag gepland voor relaties van Koopplein.nl. Alle giften worden geschonken aan KiKa.

Steun aan KiKa
Maar liefst 25% van alle kinderen met kanker overlijdt. De stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) werft fondsen voor onderzoek en streeft naar het verhogen van de genezingskans. Ook richt KiKa zich op minder pijn en strijd bij de jeugdige patientjes en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Koopplein.nl roept haar gebruikers op om een donatie te doen voor KiKa. Elke euro die zij doneren voor KiKa*, verdubbelt Koopplein.nl. Giften kunnen worden overgemaakt op ING rekeningnummer 65.28.42.712 t.n.v. Koopplein.nl BV o.v.v. KiKa 2012. Deze actie is ook terug te vinden op de website van KiKa. 

* Met een maximum van € 1500,-

Bron: Koopplein.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.