Koopplein.nl opent vestiging in Alkmaar

Datum: februari 5, 2013

Franchiseconcept Koopplein.nl kan trots zijn op de nieuwe online marktplaats, die uitsluitend voor bewoners van Alkmaar bestemd is. “Al meer dan 100 Nederlandse gemeenten hebben een Koopplein en Alkmaar nu eindelijk ook”, aldus franchisenemer Tamara Whyte.

Voor Tamara is de start van haar franchise Koopplein letterlijk een sprong in het diepe. “Ik heb altijd een eigen onderneming willen hebben, maar zocht steeds naar de juiste formule”. De sterke punten van het in 2007 gelanceerde concept zorgen voor het succes. Elk Koopplein is gratis te gebruiken en lokaal gebonden. Dankzij de lokale gebondenheid is het afleggen van lange afstanden overbodig geworden. Daarnaast is het veilig omdat goederen eerst bekeken kunnen worden alvorens overgegaan wordt op het kopen ervan. Bovendien helpt Koopplein mee aan duurzaamheid door het bevorderen van hergebruik van goederen in de eigen gemeente.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_5_februari_2013.htm#kooppleinfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS



Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.