Komst van Copper Branch naar Europa groots gevierd

Datum: juni 26, 2018

Onder een stralende zon en met bijzonder veel belangstelling genoot Frankrijk van al het lekkers dat de ‘healthy food’ formule Copper Branch te bieden heeft. Dit gebeurde onlangs op een boot op de Seine in Parijs, waar Martin Ayotte, de Master-franchisenemer voor Frankrijk, Monaco en de Benelux, een groot aantal kandidaat-franchisenemers, pers en “veggie adepten” had uitgenodigd voor een “5 tot 7”-party om de komst van Copper Branch naar Europa te vieren.

Copper Branch zal ook aanwezig zijn op de Franchising Belgium Day in Louvain la Neuve op 25 oktober 2018.

Geïnteresseerde kandidaat franchisenemers hoeven echter niet tot die tijd te wachten om alles over het concept te weten te komen. Zij kunnen te allen tijde contact opnemen met onze businesspartner Luc Deraedt via benelux@copperbranch.fr

In september staat overigens alweer de volgende kennismakingsreis gepland (naar Canada), dus wie interesse heeft om mee te gaan kan zich melden voor deelname via bovenvermeld e-mailadres.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.