Koffieondernemer Dick de Kock investeert in Yoghurt Barn

Datum: oktober 30, 2012

Koffieondernemer Dick de Koch verkocht zijn CoffeeCompany vorig jaar nog aan Douwe Egberts en investeert alweer in nieuwe formules. In het Utrechtse Neude hebben ondernemers Wouter en Esther Staal een heuse Yoghurt Barn geopend waarin ze ‘yoghurt to go’ verkopen. Het stel wil graag op korte termijn meerdere ‘Barns’ starten in de Randstad en een franchise beginnen. Volgens Koch bouwen ze een repliceerbaar concept.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_30_oktober_2012.htm#yoghurtbarn1

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.