KlusWijs reikt prijzen uit voor leveranciers

Datum: januari 21, 2013

Op 16 januari vond de eerste KlusWijs leveranciersbijeenkomst plaats. Tijdens dit evenement op het hoofdkantoor in Lieren werden alle contractleveranciers bijgepraat over de situatie binnen KlusWijs en de geplande activiteiten voor 2013. De bijeenkomst werd afgesloten met de verkiezing ‘Beste leverancier 2012’. Alle KlusWijs-franchisenemers hebben hiervoor hun stem uitgebracht en dit resulteerde in een top-3. Op de 3e plaats eindigde INTERFER en de nummer 2 positie was voor Sikkens Verkoop (voorheen Van Noordenne). Op de foto van links naar rechts staand: Johan van de Koppel – Sikken Verkoop, Marcel Wijers – Elofer, Willem van Laarhoven – Elofer, Hans Hortensius – KlusWijs. Op de foto van links naar rechts gehurkt: Leon Breuers – Interfer, Frits van Staverden – Interfer.De beste leverancier 2012 was volgens de ondernemers ELOFER. Deze leveranciers werden met name geprezen voor hun inzet, uitleveringsgraad, assortiment, kennis en ondersteuning.

(Op de foto van links naar rechts staand: Johan van de Koppel – Sikken Verkoop, Marcel Wijers – Elofer, Willem van Laarhoven – Elofer, Hans Hortensius – KlusWijs. Op de foto van links naar rechts gehurkt: Leon Breuers – Interfer, Frits van Staverden – Interfer).

Bron: FranchisePlus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/KlusWijs-reikt-prijzen-uit-voor-leveranciers.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.