Kentucky Fried Chicken – KFC 40 jaar in Nederland

Datum: juni 7, 2012

KFC Nederland vierde vanaf 6 juni haar 40e verjaardag. Speciaal voor deze gelegenheid introduceerde KFC de Birthday Bucket. Mark van ‘t Loo, market director van KFC Nederland: “Met de Birthday Bucket laten we zien welke ontwikkelingen KFC heeft doorgemaakt en dat we altijd onszelf zijn gebleven. Zo bestaat de Birthday Bucket uit kipstukken die we al in 1972 serveerde. De kipstukken, bereid volgens hetzelfde geheime recept uit 1939, zijn nu nog steeds verkrijgbaar.” In 1972 opende KFC voor het eerst haar deuren in Nederland. Dit was in Rotterdam aan de Bergweg en onder leiding van de heer de Kok, de oprichter van KFC Nederland. Inmiddels zijn, zijn zonen Ron en Michel de Kok als KFC-franchisenemers verantwoordelijk voor meerdere restaurants in Nederland. Op dit moment zijn er 40 restaurants in Nederland. Doel is om door te groeien naar 100 restaurants. KFC is in 1939 opgericht door Colonel Harland Sanders. Inmiddels draait de KFC-formule in 105 landen en heeft meer dan 15.000 restaurants.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/KFC-40-jaar-in-Nederland.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.