Kennisoverdracht franchisenemers Dobey en Faunaland

Datum: september 25, 2012

Faunaland en Dobey gaan via drie thematische dagen kennis overdragen aan hun franchisenemers en personeel. Elke bijeenkomst, ook wel ‘ondernemersdag’ genoemd, staat in het teken van een thema. Dit kan variëren van een dag waar duurzame en biologische producten centraal staan tot een samenzijn waar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van herfst- en winterproducten in de spotlight worden gezet.

Aangezien de branche en het productaanbod voortdurend in beweging is, zou één samenkomst per jaar in de ogen van Faunaland en Dobey niet voldoende zijn. Daarom is er bewust gekozen voor maar liefst drie jaarlijkse momenten, zodat de kennisoverdracht zo efficiënt en zo bijtijds mogelijk plaats kan vinden. De eerste ondernemersdag vond afgelopen maandag plaats.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_25_september_2012.htm#dobeyfaunaland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.