KARWEI genomineerd voor ING Retail Jaarprijs

Datum: september 6, 2012

De Vakjury van de ING Retail Jaarprijs nomineert 3 winkelketens en 3 zelfstandige winkeliers voor de Vakjury-hoofdprijzen. De opvolgers van Primera en Tieleman Keukens maakt de Vakjury op 14 november 2012 bekend tijdens het ING Retail Jaarprijs Gala in theater Spant! in Bussum. De genomineerden in de categorie Beste Winkelketen zijn: Deen Supermarkten, De Tuinen en KARWEI. “Alle winkelketens scoren vrij hoog in het klanttevredenheidsonderzoek. Hun score was gemiddeld echter minder hoog dan die van de zelfstandige winkels. Winkelketens behalen een gemiddeld rapportcijfer van tussen de 7,6 en 8,4. Het gemiddelde rapportcijfer van zelfstandigen ligt tussen de 8,4 en 8,9”, zegt Henk Gianotten, voorzitter van de Vakjury ING Retail Jaarprijs.

12 Winkelketens en 5 zelfstandige winkeliers hebben zich begin juli gekwalificeerd voor de 2e ronde van de Vakjuryprijzen. In juli en augustus is klanten van de geselecteerde winkels naar hun oordeel gevraagd. Daarnaast hebben mystery shoppers de winkels bezocht en die onder andere beoordeeld op uitstraling, service, personeel en beleving.

De Vakjury heeft zich tijdens de 2e selectieronde gericht op 3 facetten: het strategisch beleid, het functioneren van de winkelformule als geheel en de vernieuwingswaarde. Het onderzoeksrapport, met daarin de resultaten van het bezoek van de mystery shoppers en het klanttevredenheidsonderzoek, zijn hier als extra beoordelingsinstrument gebruikt. Op 14 en 15 september bezoekt de Vakjury alle genomineerde winkels tijdens de jaarlijkse Vakjurytour. Op basis hiervan kiest de jury de definitieve winnaars.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/KARWEI-genomineerd-voor-ING-Retail-Jaarprijs.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.