Kamer van Koophandel deelnemer aan de Onderneem t beurs

Datum: november 27, 2012

Onlangs is bekend geworden dat de Kamer van Koophandel deelneemt aan de Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t! op 19 en 20 april 2013 in Hoevelaken. “Wij zijn erg verheugd dat de Kamer van Koophandel meewerkt aan de Onderneem ‘t! beurs. De bezoekers van de beurs zijn potentiële franchisenemers en zijn zich aan het oriënteren. De Kamer van Koophandel zal deze bezoekers onder andere informatie geven over het starten als ondernemer”, vertelt beursorganisator Tiago Jurgens.

Wanneer u als standhouder geïnteresseerd bent in de Onderneem ‘t! beurs, dan kunt u contact opnemen met: Tiago Jurgens of Sander Vlaanderen via telefoonnummer: 055-8200226 of firstformula@ikwordondernemer.nl.

Voor meer informatie over de beurs Onderneem ’t, kijk op www.ikwordondernemer.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.