Kaldi maakt gebruikt van nieuwe Apple Passbook app

Datum: september 18, 2012

Apple introduceerde woensdag 12 september de meest recente versie van iOS, het besturingssysteem van de iPhone en de iPad. Naast vele nieuwe functies en verbeteringen heeft de fabrikant de app Passbook toegevoegd aan de iPhone.

Passbook stelt je in staat al je kortingskaarten, ledenpassen en zelfs instapkaarten voor het vliegtuig mee te nemen op je iPhone. Apple heeft gezorgd voor een systeem waarbij de kaarten ook nog eens eenvoudig bij te werken zijn, zodat je altijd beschikt over recente en bijgewerkte informatie.

Kortingskaarten van Kaldi via Apple PassbookPassbook is beschikbaar vanaf iOS 6. Deze laatste versie is geschikt voor de iPhone 3GS, de iPhone 4, de iPhone 4S en de iPhone 5. In de toekomst zal Kaldi Koffie & Thee meer gebruik gaan maken van de mogelijkheden. Directeur Hans Tietema: “Kaldi innoveert graag en door direct in te springen op deze ontwikkeling denken we een leuke nieuwe tool te hebben om onze klanten te bereiken.”

Met deze ontwikkeling is Kaldi Koffie & Thee het eerste bedrijf in Nederland dat Passbook inzet voor hun organisatie. Als voorproefje heeft Kaldi een coupon aangemaakt voor een gratis 2e kop koffie bij één van onze vestigingen. Gebruik deze link om de coupon te downloaden: https://passbook.kaldi.nl/download/pass:1/key:504f5d6528d18

Kaldi heeft samen met het jonge bedrijf Wrep deze coupon ontwikkeld. Wrep heeft ook de IPhone en IPad App van Kaldi gemaakt. Deze informatieve koffie App zal op korte termijn een update krijgen.

Bron: Kaldi Koffie & Thee

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.