Juristenfranchise ‘Juristu’ klaar voor uitrol met franchisenemers

Datum: juli 24, 2013

Juristu is een spinoff van mediation formule Quickmediator. Door de snelle groei van Quickmediator is het marketingbudget maandelijks groter geworden. Hierdoor kwamen er steeds meer juridische aanvragen binnen, waar men ‘nee’ op moest zeggen. Met Juristu hoeft dat niet meer. Advocaten vragen veelal een uurloon van 175 tot 500 per uur. Juristu werkt voor 75 per uur. Veel zaken kunnen via een jurist geregeld worden en hebben mensen en bedrijven helemaal geen advocaat voor nodig. Tot € 25.000,- kan men klanten zelfs bijstaan in de rechtbank.

Vooropleiding

Juristu heeft voornamelijk Juristen als franchisenemers, een franchisenemer kan al met een mbo juridische opleiding bij de formule terecht. Juristu verzorgt een extra opleiding tot erkende Juristu jurist.

Jurista verwacht in Nederland een zeer snelle groei te realiseren door het interessante tarief en de laagdrempelige aanpak. En de vele werkloze en afgestudeerde juristen.

Juristu Amsterdam

Petra de Rijk is al aangesloten als franchisenemer bij Juristu. Vandaag is ook de franchiseovereenkomst getekend voor Juristu Amsterdam, deze zal per 1 september van start gaan. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.