Jumbo Supermarkten benoemt Dick Dijkstra tot directeur ICT

Datum: september 4, 2012

Jumbo Supermarkten heeft Dick Dijkstra (52) benoemd tot directeur ICT. Dijkstra is afkomstig van C1000, waar hij sinds 2010 hoofd IT was. Dick wordt binnen de Jumbo directie verantwoordelijk voor de aansturing, integratie en ontwikkeling van de ICT functie voor Jumbo en C1000. Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten: “ICT vervult in toenemende mate een kernfunctie binnen een retailbedrijf als Jumbo. Dick brengt de ervaring en expertise met zich mee waarmee wij onze positie als succesvolle en snelgroeiende supermarktketen verder kunnen bouwen.” Dick Dijkstra: “Ik vind het heel speciaal dat ik deze taak op me kan nemen, omdat ik een retailer ben in hart en nieren. Het is een eer en uitdaging om vanuit ICT een bijdrage te kunnen gaan leveren aan de operationele, logistieke en innovatieve ontwikkeling van Jumbo.”

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Jumbo-Supermarkten-benoemt-Dick-Dijkstra-tot-directeur-ICT.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.