Jumbo ondernemers in de clinch

Datum: januari 15, 2013

Twee Jumbo ondernemers uit Bladel en Hapert liggen met elkaar in de clinch over verschillen in prijzen. Onlangs verscheen in een plaatselijk krantje in Bladel een advertentie waarin de prijsverschillen als reclame stunt werden gebruikt.

Jumbo ondernemer Van de Huijgevoort uit Bladel heeft zijn prijzen zelfstandig verlaagd. “Sinds Van Gerwen in Hapert zijn C1000 heeft omgebouwd naar Jumbo, ben ik omzet kwijtgeraakt. Daar heb ik geen zin in. En als ik alleen nog maar tegen Jumbo kan concurreren, dan moet ik het op prijs doen. Het is niet anders.” Volgens Van de Huijgevoort zijn de prijsverlagingen niet in strijd met de franchiseovereenkomst. Jumbo ondernemer Van Gerwen uit Hapert vindt de actie niet professioneel en collegiaal. Ook in omliggende plaatsen, Bergeijk, Eersel, Middelbeers en Reusel, gaan de huidige C1000 filialen om naar Jumbo.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_15_januari_2013.htm#jumboclinch

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.