Jumbo breidt online activiteiten uit

Datum: april 5, 2012

Jumbo Supermarkten gaat de komende weken haar online activiteiten verder uitbreiden. Colette Cloosterman-van Eerd, directeur marketing en formule, vertelt: “Veel bestaande en nieuwe klanten hebben er anno 2012 behoefte aan op verschillende manieren met Jumbo in contact te komen en met ons bezig te zijn. Daar springen we nu op in met een aantal online initiatieven.” Als eerste stap in die richting heeft Jumbo vorige week een Facebook-pagina gemaakt. Voor Jumbo is de stap naar Facebook bedoeld om met de klanten de dialoog aan te gaan. Een ander initiatief is de ontwikkeling van de ‘Recepten Shaker’, deze app gaat half april online. Verder is Jumbo een interactieve ‘wijnblog’ gestart. Tot slot wil Jumbo via een e-coupon meer mensen interesseren voor de Jumbo nieuwsbrief. Klanten die zich daarop abonneren, kunnen gebruik maken van een e-coupon die korting geeft op bepaalde producten.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Jumbo-breidt-online-activiteiten-uit.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.