Jeroen Harteveld opent 20ste fit20 vestiging in Rijswijk

Datum: augustus 29, 2013

Op 2 september opent de 20ste fit20 studio en wel in Rijswijk. Jeroen Harteveld had al jaren de droom om voor zichzelf te beginnen en is nu eigenaar van fit20 Rijswijk. Iedereen die in Rijswijk en omstreken al gehoord had van fit20 en niet kon wachten tot er een studio zou openen kan zich verheugen: aan de Laan van Zuid Hoorn 60 in Rijswijk bevindt zich vanaf 2 september de 20ste studio. En wie in Rijswijk nog niet wist dat fit in 20 minuten per week écht mogelijk is kan dit vanaf 2 september zelf gaan ervaren!Jeroen Harteveld van fit20 studio Rijswijk Gesitueerd op het Businesspark Hoornwijck is fit20 Rijswijk makkelijk te bereiken.

Er is goede parkeergelegenheid. De Laan van Zuid Hoorn 60 is een kleinschalig kantoorpand met een mooie bouwstijl. De fit20 studio is luxe en prettig ingericht. U traint in een gekoelde ruimte zodat douchen en omkleden overbodig zijn. De franchiseketen van fitnessstudio’s die zich richt op de mensen die weinig tijd hebben en niet houden van zweten, groeit tegen de marktontwikkelingen in. Volgens Walter Vendel, directeur van de keten: “Bij die twintig zal het dit jaar niet blijven. Ik ben met zoveel mogelijke eigenaren van studio’s in bespreking, dat ik verwacht dat we dit jaar nog zullen doorstoten naar 30 vestigingen.”

Over fit20

In twintig minuten tijd per week fit worden en blijven, zonder omkleden en zonder te zweten; het ideaal voor veel mensen die hun goede voornemens zien stranden in een drukke agenda. fit20 biedt nu op 20 plaatsen, maar nog niet helemaal met landelijke dekking, een individueel programma onder leiding van een personal trainer. Vendel: “Mensen vinden die persoonlijke aandacht heel fijn. En dat je die afspraken gewoon elke week in je agenda kunt inplannen, maakt het voor iedereen makkelijker om vol te houden. Want als het een keer op je vaste dag niet uitkomt, verschuif je de afspraak even.”

De sporter krijgt in zijn gewone kleding persoonlijke begeleiding op de fitnessapparatuur. De oefeningen zijn intensief, maar worden heel gecontroleerd in slow motion uitgevoerd. De temperatuur in de ruimte is 17°C, waardoor douchen en omkleden niet nodig zijn. In minder dan een half uur sta je weer buiten.

fit20 helpt mensen vitaler te worden, iets wat steeds meer bedrijven ook voor hun medewerkers belangrijk vinden. Het ziekteverzuim neemt af en ook oudere werknemers zijn langer inzetbaar. Siemens en Yokogawa merken de effecten al. Deze bedrijven kozen voor een inpandige studio,  waardoor zij de drempel voor een training nog verder verlagen. Ook samenwerking met een van de vele franchisenemers van fit20 is mogelijk. Een aantal werknemers van Randstad trainde al naar volle tevredenheid bij fit20 in Amsterdam Zuidoost, waarna Randstad onlangs besloot ook een eigen studio te openen.

High Intensity Training

De mooie en moderne inrichting van een fit20 studio

fit20 is gebaseerd op High Intensity Training (HIT), dat in de jaren zeventig in de Verenigde Staten ontwikkeld werd en gevalideerd is door verschillende wetenschappelijke studies. Bij fit20 krijgt iemand in korte tijd een hoogwaardige trainingsprikkel door een intensieve work-out op fitnessapparatuur. Een fit20-sessie bestaat uit zes oefeningen (voor zes spiergroepen) die een medewerker onder continue begeleiding van een personal trainer uitvoert. fit20 heeft 20 studio’s verspreid over Nederland en 3 in-company studio’s bij grote bedrijven. 

De eigenaar/personal trainer van iedere studio is opgeleid in de unieke fit20 methode. Dit staat garant voor hoge kwaliteit, deskundigheid en dus voor trainingsresultaat. De studio’s zijn vooral te vinden op kantoorparken en hebben goede parkeergelegenheid en stralen kwaliteit uit. Bij iedere fit20 studio vindt men dezelfde hoge kwaliteit apparatuur, een frisse mooie trainingsruimte én een toegewijde personal trainer. Alle fit20 personal trainers zijn deskundig en opgeleid in de unieke fit20 methode. Zij geven desgewenst adviezen op het gebied van voeding en lifestyle. 

Franchisenemer worden?

Ook interesse om eigenaar van een eigen fit20 vestiging te worden in uw regio? U vindt meer informatie over de benodigde entree eisen in het formuleprofiel van fit20 op deze website. U kunt ook direct een aanvraag indienen via het informatie aanvraag formulier (zie hieronder), wij nemen direct contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.