Jan Willem Siebrand nieuwe commercieel manager Mitra

Datum: januari 14, 2013

Mitra Slijterijen heeft Jan Willem Siebrand benoemd als commercieel manager en lid van het MT. Jan Willem Siebrand is op 7 januari met zijn werkzaamheden voor de drankenspeciaalzaak begonnen. Jan Willem Siebrand (51) heeft ervaring opgedaan bij bedrijven aan zowel retail- als fabrikantenzijde. Voor Albert Heijn was hij jarenlang werkzaam in diverse functies als category manager, supplier marketing manager en formulemanager. Vanaf 2010 was hij werkzaam als zelfstandig consultant in marketing en retailstrategie.

René Wissink, algemeen directeur Mitra: “De benoeming van Jan Willem Siebrand past uitstekend binnen de strategie van Mitra waarbij het accent wordt gelegd op groei in het franchisenetwerk en de opbouw van een crossmediaal netwerk. Wij investeren momenteel fors in deze netwerken waarbij de kracht van internet wordt gecombineerd met de fysieke aanwezigheid, zowel met eigen winkels als met franchisevestigingen, in de winkelstraat.” Kees van der Wal gaat zich als directeur winkelorganisatie & franchise volledig richten op de aansturing van de winkelorganisatie, inclusief het franchisenetwerk.

Bron: FranchisePlus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Jan-Willem-Siebrand-nieuwe-commercieel-manager-Mitra.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.