Jamin terug in Wijchen

Datum: oktober 30, 2012

Op vrijdag 19 oktober jl. heeft de nieuwe Jamin vestiging in Wijchen haar deuren feestelijk geopend. Serge en Jolanda Hofman zijn de trotse franchisenemers. De Jamin winkel is volledig ingericht volgens de nieuwste winkeluitstraling waarin kleur en vrolijkheid centraal staan. Met het zeer ruime assortiment, waaronder de klassiekers, zoals de Jamin kersenbonbons en de lekkerste chocolade letters, maar ook de zeer ruime keus in bakproducten en schepsnoep, heeft Jamin voor iedereen wel wat lekkers.

Met de opening van deze winkel staat het winkelaantal van Jamin momenteel op 113. Dit jaar zal Jamin ook in Aalsmeer en Tiel nog een winkel openen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_30_oktober_2012.htm#jaminwijchen

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.