James Auto en Service opent vestiging in Leeuwarden

Datum: december 4, 2012

Vanaf 1 december is Leeuwarden een nieuwe autogarage rijker. JAMES Auto & Service is een snelgroeiende onderhoudsformule in Nederland. Zakelijke en particuliere rijders kunnen terecht in de ruime werkplaats en receptie aan de Drachtsterweg 8 te Leeuwarden. “Wij willen onze klanten een leven zonder autozorgen bieden”, zegt Marnix Gouka. “Concreet betekent het gewoon dat wij meer service bieden tegen lagere prijzen dan de merkdealer. Makkelijk zat!”

Marnix Gouka is Regiomanager van JAMES Leeuwarden. Een boom van een vent met een vriendelijke uitstraling. Hij straalt als hij over ‘zijn’ nieuwe bedrijf vertelt. “Het pand is echt mooi geworden na de ingrijpende verbouwing, vindt u niet? Ik ben enorm blij met de locatie aan de Drachtsterweg (tegenover de Albert Heijn XL). Mensen kunnen hun werkplaatsbezoek altijd combineren met bijvoorbeeld een boodschap of een bezoek aan het Medisch Centrum Leeuwarden. Er staat een leenauto of leenfiets voor ze klaar!”

James Auto & Service vestiging Leeuwarden.JAMES noemt zichzelf hét alternatief voor de merkdealer voor alle automerken, terwijl de klant altijd het recht behoudt op fabrieksgarantie. Gouka licht toe: “Klanten kunnen bij ons terecht voor al hun auto-onderhoud, zoals APK, onderhoud en reparatie. Bovendien staat gastvrijheid hoog in het vaandel, met extra services zoals wachtruimte met draadloos internet en sanitaire voorzieningen voor ouders én kinderen. Indien gewenst kunnen klanten gebruik maken van vervangend vervoer (met kinderzitje) en zakelijke rijders van onze haal- en brengservice.”

Het is opmerkelijk dat Gouka het aandurft om in deze economisch moeilijke tijd een nieuw bedrijf te starten. Gouka antwoordt: “Wij zijn ervan overtuigd dat wij een verschil kunnen maken door weer aandacht te hebben voor de klant en niet voor onze interne processen. En wij hopen dat klanten ons de kans willen geven dit te laten zien. Iedereen is dan ook in de maand december van harte uitgenodigd voor een gratis wintercheck voor zijn of haar auto!”

James Auto & Service Leeuwarden is gevestigd aan Drachtsterweg 8, 8934BV Leeuwarden. Geïnteresseerden kunnen terecht op www.jamesleeuwarden.nl.

Bron: James Auto Service Leeuwarden

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.