Jaarlijkse Anytime Fitness Conferentie in Chicago

Datum: oktober 2, 2012

Van 13 tot 15 september heeft voor de eerste keer een groep Nederlandse Anytime Fitness-franchisenemers deelgenomen aan de jaarlijkse Anytime Fitness Conferentie in Chicago. “Gerenommeerde sprekers, pakkende inhoud en een bruisende ambiance hebben ze daar geproefd. Met name de innovatiekracht van de fitnessketen in combinatie met de winstgevendheid was indrukwekkend. Persoonlijke, oprechte aandacht voor elk individu is een essentieel element in de clubcultuur. Anytime Fitness Conferentie Chicago 2012De Nederlandse delegatie heeft de inhoud van de lezingen en de verschillende fun-activiteiten gedeeld met meer dan 1300 andere franchisenemers. Volgend jaar verwachten we dat we met een nog grotere Nederlandse delegatie naar Amelia Island (Florida) gaan”, vertelt een woordvoerder van de formule. Anytime Fitness opent wereldwijd meer dan 300 nieuwe clubs per jaar.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Jaarlijkse-Anytime-Fitness-Conferentie-in-Chicago.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.