IXXA.nl stuurt aan op snelle expansie

Datum: augustus 27, 2013

De directie van IXXA.nl Nederland BV heeft haar handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst met FM, Franchise Match B.V. De samenwerking behelst de werving en selectie van franchisenemers voor de IXXA.nl Formule in Nederland. IXXA.nl is een gespecialiseerde verhuurmakelaar voor huurwoningen met vestigingen in Breda en Maastricht. De ondernemers staan voor kwaliteit van zowel het aanbod als de service welke IXXA.nl biedt. Het aanbod bestaat uit studio’s, appartementen, eengezinswoningen, kamers en studentenhuizen. Vaak kunnen huurders op de dag van de bezichtiging al intrekken. Elke vestiging van IXXA.nl wordt geëxploiteerd door een team van betrokken en ervaren medewerkers die stuk voor stuk het aanbod en de stad op hun duimpje kennen.

Atte Maas startte de eerste vestiging in Tilburg waarna in heel korte termijn de formule uitgebreid is met vestigingen in Tilburg en Maastricht. In de loop van de komende jaren volgen er nog een 25-tal vestigingen van dit vernieuwende concept.

IXXA.nl kiest Franchise Match als partner voor haar groei

Om deze ambitieuze plannen te verwezenlijken heeft IXXA.nl Nederland nu de ideale partner gevonden in Franchise Match B.V. Zij beschikt over ervaren consultants, gespecialiseerd in franchiseformule ontwikkeling en werving & selectie van franchisenemers. Bedrijven als Kaldi, Koffie & Thee, UNIGLOBE Travel, Decorette en Burgerme wisten al eerder de weg te vinden naar Franchise Match.

Franchise Match verzorgt de werving en selectie voor een groot aantal franchisegevers en is gespecialiseerd in het vinden van (master-)franchisenemers die zij vervolgens ondersteunt bij de complete uitrol van de formule. Franchise Match is daarnaast internationaal actief binnen ‘Franchise Pool International’ (FPI). 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.