InXpress Friesland geeft vol gas!

Datum: juni 12, 2018

InXpress Friesland draait sinds enige tijd weer op volle toeren. De broers Jesse en Stijn Zwart en hun vriend Nathan Bilijam, drie echte Friese salesmannen, hebben deze regio overgenomen van de voormalige franchise-eigenaar Jeroen van der Sluis. Door een vervelende ziekte heeft deze laatste moeten besluiten zijn regio te verkopen. Na een aantal dagen training op het hoofdkantoor van InXpress Nederland zijn de mannen aan de slag gegaan en de eerste nieuwe klanten zijn inmiddels aangehaakt. “Wij hebben ondanks onze leeftijd al best wat ervaring in het benaderen van klanten en het verlenen van op-en-top service. De keuze voor de formule van InXpress was een bewuste; InXpress Global bestaat inmiddels bijna 20 jaren en er is heel veel ervaring in huis. Gedegen training, coaching door ervaren collega’s, een compleet digitaal systeem; alles wordt voor je geregeld. We gaan er keihard tegenaan om succesvol te zijn”, aldus de Friese franchisenemers.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.