Intratuin wint Graines d’Or Trofee ‘Beste Europese Tuinwinkelconcept van het jaar’

Datum: december 31, 1969

Intratuin is onlangs in het Lido op de Champ Elysees in Parijs bekroond tot beste Europese Tuinwinkelconcept van het jaar. De prijs is een vakprijs voor Europese tuincentra in Frankrijk, Nederland, Duitsland, Engeland, België, Spanje, Ierland, Italië en Zwitserland. De prijs is een erkenning op het gebied van innovatie in het assortiment, winkelconcept en marketing. Manager Operations Peter Huijsmans: “We zijn trots op deze speciale trofee. In de eerste plaats voor onze franchisenemers en haar medewerkers. Deze prijs bevestigt dat we ook op Europees niveau verschil maken met onze Intratuin-formule.” De Intratuin-formule bestaat 31 jaar en heeft 59 franchisevestigingen, waarvan 5 in België.

Bron: FranchisePlus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Intratuin-wint-Graines-dOr-Trofee-Beste-Europese-Tuinwinkelconcept-van-het-jaar.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.