Internationale Burger delivery keten burgerme groeit

Datum: december 10, 2013

Franchiseformule burgerme is de eerste en enige internationale keten die hamburgers thuisbezorgt. In augustus van dit jaar werd de eerste pilot vestiging in Leiderdorp geopend. De verwachtingen waren direct al hoog gespannen. Burgerme combineert drie groeimarkten: franchise, hamburgers en thuisbezorgen. Geholpen door het grote succes in de thuismarkt is er vanaf de start al grote belangstelling van kandidaat-franchisenemers voor de formule.

Op 9 december jl. heeft burgerme de volgende stap gezet in haar verdere groei. Op die dag is de eerste franchiseovereenkomst getekend en kan Reinard van Baak worden gefeliciteerd als de eerste franchisenemer van burgerme in Nederland. Zijn vestiging zal op 17 februari 2014 de deuren openen in Apeldoorn.Internationale Burger delivery keten burgerme groeit

Burgeme voorziet minimaal 60 vestigingen in Nederland. Geholpen door de strakheid van de formule, het marketingconcept en de ondersteuning, ligt het in de rede dat de geplande 3 vestigingen voor 2014 zullen worden gerealiseerd. Tim Meijers is de master-franchisenemer voor Nederland. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring in de thuisbezorgbranche. Naar aanleiding van de ondertekening laat Tim Meijers weten; “Home delivery is toe aan vernieuwing. De producten en het productieproces, dat volledig is afgestemd op kwaliteit en thuisbezorgen worden gekenmerkt door innovatie. De formule geeft de ondernemer alles wat nodig is, zodanig dat deze zich voortdurend kan focussen op het laten groeien van zijn onderneming.”

In navolging van Oostenrijk en Zwitserland is in Nederland begonnen met een pilotvestiging. Als de vestiging in Apeldoorn haar deuren opent is er veel ervaring opgedaan. Tim Meijers; “Ik heb er nadrukkelijk voor gekozen om zelf de pilot te exploiteren. Groot voordeel is dat ik mijn franchisenemers kan voorzien van hands-on informatie en ondersteuning. Dit kan o.a. door de begeleiding vanuit Duitsland. Franchise Match is daarbij van belang. Zij verzorgen alles rond de werving en selectie van franchisenemers. Daarmee heb ik mijn eigen franchise recruitment afdeling en kan ik mij op mijn beurt focussen op de ondersteuning van mijn ondernemers.” 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.