Interesse in een conversie naar CITY BOX?

Datum: oktober 16, 2013

Bent u actief in de storage business? Dan heeft CITY BOX wellicht een goed voorstel voor u. Het CITY BOX Franchise Conversie Plan. Door uw vestiging aan te sluiten bij onze organisatie profiteert u direct van een aantal voordelen:

Landelijke dekking 

CITY BOX is ambitieus en groeit in een hoog tempo naar landelijke dekking. Door aansluiting bij onze organisatie wordt uw bedrijf direct partner van onze landelijke corporate accounts. Grote ondernemingen vragen om landelijke afspraken en wij kunnen deze goed faciliteren.

Naamsbekendheid

Door intensieve marketingcampagnes wordt de naamsbekendheid van CITY BOX permanent vergroot. Door de kosten te delen met meerdere vestigingen en partners wordt het voor alle aangesloten locaties veel makkelijker om professionele reclame en marketing te bedrijven.

Perfecte automatisering

Het landelijke automatiserings- en reserveringssysteem maakt het mogelijk om de business professioneel te managen. Rapportages, analyses, koppelingen met de boekhouding, alles volgt automatisch uit de systemen. Een absolute voorwaarde voor een moderne bedrijfsvoering.

Internet en social media  Bedrijven en particulieren oriënteren zich nog uitsluitend via de nieuwe media. Met CITY BOX bent u verzekerd van een uitstekend content management systeem. Zo wordt de site goed onderhouden en permanent geactualiseerd. Een absolute voorwaarde om gevonden te worden en je te onderscheiden van de concurrentie.

Collectief inkopen Economy of Scale. Dat bereik je als met z’n allen diensten en producten inkoopt. Wij hebben de scherpste inkoop tarieven uit onderhandeld. Of het nu gaat om IT, serviceproviders of verzekeringen, wij hebben de beste condities. Daar profiteert u direct van als u zich aansluit bij de CITY BOX organisatie.

Nieuwe producten en diensten  CITY BOX ontwikkelt permanent nieuwe  concepten, diensten en producten. Dit zorgt voor vernieuwing van de business en aantrekkingskracht op potentiele klanten.

Training en opleiding CITY BOX verzorgt voor haar vestigingen en business partners trainingen en opleidingen op verschillende gebieden. Samen met collega’s bespreekt u de dagelijkse uitdagingen en kunnen ideeën worden uitgewisseld. Uw personeel kan gebruik maken van workshops en hun vaardigheden verbeteren.

Attractief Bank Arrangement CITY BOX biedt haar franchisenemer een bank en financieringsarrangement van een tweetal banken aan. De voorwaarden en snelheid van acceptatie zijn grote voordelen bij de tot standkoming van een financiering voor nieuwbouw of verbouwingen

Verzekering en Lease Arrangement Door de samenvoeging van de behoeftes van de eigen vestigingen en franchisers hebben wij de scherpste voorwaarden en condities bedongen bij een aantal verzekeringsmaatschappijen en leasebedrijven.

Projectmanagement verbouw en nieuwbouw Onze specialisten staan klaar om alle nieuwbouw of verbouwingsplannen vorm te geven en te begeleiden. Zij hebben de ervaring vanuit een organisatie met ruim 20 vestigingen

Uitzending en detachering personeel CITY BOX beschikt over een pool ingewerkte medewerkers die kunnen worden ingezet op uw vestiging bij ziekte of vakanties. Zo draait uw vestiging ook door tijdens uw afwezigheid.

Pay-rolling Ook voor Pay-rolling hebben wij uitstekende condities bedongen bij een aantal landelijk werkende bedrijven. Direct toe te passen in uw bedrijf.

Administratiekantoor Ons administratiekantoor werkt met een standaard aanbod voor u als franchisenemer. Zij kennen de ins en outs van onze business. Zo gaat er geen tijd verloren met lange intake gesprekken en worden uw nota’s laag gehouden.

Incassobureau Iedereen wordt wel eens geconfronteerd met slechte betalers. Ons incassobureau is ingewerkt in de materie en kan direct worden ingezet indien u te maken krijgt met wanbetaling of incasso. De tarieven zijn zeer scherp

 

Wat vraagt CITY BOX van u?

Locatie eisen  De locatie moet voldoen aan de strenge eisen die CITY BOX heeft opgesteld.  Dit behelst onder meer de bouwkundige elementen, veiligheidsaspecten en brandpreventie

Organisatorisch Goed getraind en opgeleid personeel. Betrouwbaarheid. Screening. Heldere procedures, uitstekende verzekeringen en een solide gezonde financiële huishouding  zijn zaken waar CITY BOX zeer veel waarde aan hecht.

Passend profiel U bent de doorslaggevende factor in de samenwerking. Uw profiel moet aansluiten op de cultuur die CITY BOX nastreeft. Dit houdt onder meer in. In staat tot samenwerken. Begrip dat samenwerking tot meer succes en voordeel leidt, maar ook dat hierbij uniformiteit en regels onontbeerlijk zijn. Weten dat uitbesteden van sommige taken ook inhoudt dat je zelf meer tijd overhoudt voor de commerciële kant van de business. Eenheid in verscheidenheid, dat is een stelling die de ideale franchisenemer onderschrijft.

Interesse in een conversie naar CITY BOX?Interesse in een conversie naar City Box?

Bent u geïnteresseerd? Dan is de eerste stap om via het informatie-aanvraagformulier op deze website (zie hieronder) uw belangstelling kenbaar te maken.  Na ontvangst en toetsing van de gegevens met onze criteria nemen wij contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek wordt onder meer nader ingegaan op de financiële aspecten en het verdienmodel. Zijn we beiden enthousiast dan volgt er een 2e afspraak op een van onze vestigingen. Hier kunt u met de een van de vestigingsmanagers de business bespreken en hem alle vragen stellen die u belangrijk vindt. Hierna volgt een afrondend gesprek op ons hoofdkantoor of met een van onze consultants en wordt het franchisecontract met voorwaarden toegelicht. Zijn we er samen uit dan tekenen we het franchisecontract en maken samen met u het conversieplan. Normaliter kunt u afhankelijk van het pand na circa 4 weken uw pand naar de CITY BOX huisstijl converteren. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.