Inschrijvingen ING Retail Jaarprijs gestart

Datum: mei 3, 2012

Sinds 2 april kunnen winkelketens en zelfstandige winkeliers meedingen naar de hoofd- en deelprijzen van de ING Retail Jaarprijs. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het ING Retail Jaarprijs Gala op 14 november. In de categorie Vakjuryprijzen worden jaarlijks 2 hoofdprijzen uitgereikt: Vakjuryprijs Beste Winkelketen en Vakjuryprijs Beste Zelfstandige Winkel. Een jury beoordeelt de kandidaten op onderdelen waarop een winkel(keten) zich kan onderscheiden van de concurrentie, zoals het gevoerde strategische beleid, de vernieuwingswaarde, klanttevredenheid en winstgevendheid.

In 2011 won Primera de prijs voor de Beste Winkelketen. Verder wordt ook de Juryprijs Beste Starter uitgereikt, een vakprijs voor nieuwe winkelconcepten. De jury beoordeelt de kandidaten op rendement en continuïteit, originaliteit/oorspronkelijkheid, winkelambiance en personeel, uitrolmogelijkheden, benutting combinatie bricks en clicks en de presentatie tijdens Excellence Event. In 2011 won 2theloo de prijs voor hun concept om van toiletteren een detailhandelsfunctie te maken. Inschrijven voor de Vakjuryprijzen, Juryprijs Beste Starter is mogelijk tot en met 15 juni.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Inschrijvingen-ING-Retail-Jaarprijs-gestart.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.