Informatiebijeenkomst The Read Shop druk bezocht

Datum: september 15, 2013

Op 9 september jl. kwamen 12 (aanstaande) ondernemers naar de Retailmarket met een speciale missie. Zij kregen een presentatie van Sander Janssen [manager Acquisitie van RDC] over de mogelijkheden bij The Read Shop en natuurlijk het succes van de formule. The Read Shop (onderdeel van RDC) is een laagdrempelige inloopwinkel met een ruim en uitgebalanceerd assortiment boeken, tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen, kansspelen, tabak en een groeiend assortiment gift.

The Read Shop is een sterk groeiende 100% franchiseformule met een duidelijke visie, die samen met de ondernemer een ondernemersplan opstelt en professionele begeleiding biedt. Ook is er veel ruimte voor eigen lokaal initiatief en daarbij krijg je alle steun. Voordat je begint doorloop je een gedegen opleiding. Sander: “Onze steun bij de dagelijkse bedrijfsvoering scheelt enorm veel tijd. Zo kun jij de klant beter van dienst zijn“. The Read Shop maakt onder andere afspraken over inkoopcondities met de hofleveranciers (dus prijsvoordeel) en faciliteert reclame en marketing.

The Read Shop slaagt erin om in hun winkels verschillende (nieuwe) omzetstromen samen te brengen en consumenten te bieden wat ze in winkels zo vaak missen: betrokkenheid en service.

Tijdens de bijeenkomst werd snel duidelijk dat je als ondernemer van The Read Shop over een dosis ondernemerschap én ambitie moet beschikken. Maar heb je dat, dan ligt succes ook binnen bereik. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.