Informatiebijeenkomst Online Accountants MKB

Datum: mei 7, 2013

De franchiseorganisatie Online Accountants MKB (OAMKB) is het grootste online accountantskantoor van Nederland. De organisatie geeft financiële dienstverleners de kans om het heft in eigen handen te nemen volgens accountancy 3.0 met behulp van smartphone en tablet. Voor accountants, administrateurs en fiscalisten is dit dé mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan, met de slagkracht van een organisatie als stuwende factor. Bovendien maken ze dan deel uit van het netwerk van de bewezen en unieke formule, waarbinnen het samenwerken van de franchisers onderling voorop staat. Dat geeft hen extra kennis, kracht en motivatie.

Op dinsdag 14 mei 2013 houdt Online Accountants MKB (OAMKB) een informatiebijeenkomst te Amsterdam met als thema “Je eigen online kantoor starten volgens SMART accountancy”. Hierbij komen alle aspecten en bijzonderheden voor het ondernemerschap als franchiser binnen de organisatie aan bod.

Pascale Petiet AA, oprichtster van de organisatie: “Onze organisatie bestaat uit 3 zuilen: Online Accountants MKB, Online Administratie MKB en Online Adviseurs MKB. Door deze combinatie van aandachtsgebieden krijgt de klant uiteindelijk full service. Omdat onze franchisers zelfstandig ondernemer zijn, staan ze dichter bij hun klanten. Ze spreken als het ware dezelfde (ondernemers)taal. Geïnteresseerde accountants, administrateurs en fiscalisten die zich bij ons aanmelden hebben uiteraard in eerste instantie een hoop vragen. Wat is de werkwijze van een online accountantskantoor? Hoe kom ik aan klanten? Hoe verloopt de procedure bij een eventuele aansluiting? Wat zijn de voordelen als ik partner word bij Online Accountants MKB (OAMKB)? Dit is slechts een greep van de onderwerpen die aan bod komen tijdens de informatiebijeenkomst. Ervaringen uit de praktijk zijn voor de partners het meest waardevol. Vandaar dat we aan de aanwezigen ook praktijkvoorbeelden laten zien” aldus Petiet.

Wanneer: dinsdag 14 mei van 11.00 – 13.00 uur

Waar: The Hub Amsterdam, Westerstraat 187 te Amsterdam

Aanmelding vooraf is vereist en kan telefonisch of via e-mail naar: info@oamkb.nl

Bron: Online Accounts MKB

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.