Ineke Keizer – 1e contact via Yarden Franchise event

Datum: november 14, 2012

De eerste keer dat Ineke Keizer in contact kwam met Yarden Franchise, was op het franchise event te Utrecht. “We merken dat deze vorm van kennismaking met onze formule, aansluit bij de behoefte van kandidaat franchisenemers. Ook voor het franchise event op 31 oktober in het crematorium Daelwijck te Utrecht, hadden maar liefst 42 geïnteresseerden zich aangemeld”, zegt Ben Buitelaar, Manager Yarden Franchise.

Natuurlijk is een dergelijke event een eerste stap. Daarna volgen nog diverse gesprekken tussen de kandidaat en Yarden. In de situatie van Ineke verliepen al deze gesprekken zeer voorspoedig en prettig, zodat beide partijen onlangs besloten hebben om met elkaar te gaan samenwerken. Hiermee wordt Ineke de 23ste franchisenemer bij Yarden.

Ineke zelf staat ook te poppelen om van start te gaan. “Het lijkt me heel waardevol om in moeilijke tijden, nabestaanden te helpen bij het maken van hun keuzes, hoe zij afscheid willen nemen van een dierbare. Maar niet alleen nabestaanden wil ik hierbij helpen. Ook iedereen die nadenkt over zijn eigen uitvaart wil ik adviseren over de vele mogelijkheden die er tegenwoordig zijn”.

Ineke Keizer - Yarden DoetinchemOndanks dat Ineke in haar werkzame leven jarenlang als adviseur, projectleider en als manager heeft gewerkt, ging haar voorkeur altijd uit naar meer persoonlijk contact met mensen. “Concreet betekenisvol zijn voor een individu of een kleine groep mensen, heb ik altijd gemist binnen mijn functies. Dit verwacht ik wel te vinden als uitvaartverzorger. Daarnaast kan ik als zelfstandig ondernemer ook mijn eigen ideeën realiseren. Uiteindelijk wil ik een mooi bedrijf hebben, waar overledenen op passende wijze kunnen worden opgebaard en waarin ik de meeste werkzaamheden in eigen beheer uitvoer. Door samen te gaan werken met Yarden haal ik niet alleen veel ervaring in huis, maar ook ondersteuning en begeleiding om deze doelen te bereiken”.

Na een uitgebreide stage bij Yarden zal Ineke vanaf 1 april 2013 van start gaan als franchisenemer in het gebied Doetinchem en omgeving. “We zijn blij dat naast onze bestaande franchisenemers Yarden & Langkamp en Yarden & Van Haften, ook het 3de franchisegebied in Oost Nederland door een geschikte kandidaat wordt ingevuld”, zegt Ben Buitelaar. “We zien bij franchisenemers wiens gebieden op elkaar aansluiten, dat zij elkaar steeds vaker opzoeken voor advies, ondersteuning of vervanging”.

Bron: Yarden Franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.