IMG organiseert eerste formule evenement

Datum: april 4, 2012

Op 28 maart heeft de Internationale Meubel Groep voor haar franchiseformules Pronto Wonen, Superkeukens en Profijt Meubel een formule evenement georganiseerd. Voor het eerst kwamen alle 90 franchisenemers bijeen om van elkaar te leren. In de Amsterdam Arena werd gediscussieerd over de gerealiseerde cijfers en de nieuwe ontwikkelingen die elke formule voor 2012 in petto heeft. Rob van Drunen, franchisemanager van Pronto Wonen en Profijt Meubel vertelt: “Op een dag als vandaag staan we samen terecht even stil bij alle zaken die goed zijn gegaan in het afgelopen jaar. Alle franchiseformules van IMG hebben namelijk zeer goed gepresteerd. Door ideeën en ontwikkelingen met alle 3 de formules te bespreken, zijn we in staat de markt dit jaar nog beter te bewerken.” Uit de presentaties die op de formuledag zijn gegeven, kwam onder meer naar voren dat de 3 formules de komende jaren zullen blijven investeren in de ontwikkeling van de formule zelf en de naamsbekendheid. Voorbeelden hiervan zijn landelijke tv- en radioreclames, sponsoring van tv-programma’s en het opzetten van opleidingsprogramma’s voor het winkelpersoneel.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/IMG-organiseert-eerste-formule-evenement.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.