Hypotheekshopper van het jaar bekend gemaakt

Datum: april 4, 2012

Joost Geerts en Dennis van Lieshout, eigenaren van 2 Hypotheekshops in Eindhoven en een in Helmond, zijn beiden uitgeroepen tot ‘Hypotheekshopper van het jaar’. Zij ontvingen deze prijs tijdens de nationale Franchisedag op 28 maart uit handen van Ronald Tiemessen en Patrick Nelissen, respectievelijk commercieel directeur en adjunct directeur van de centrale organisatie van De Hypotheekshop. Beide prijswinnaars kregen de titel onder meer vanwege hun focus op klantgerichtheid en kwaliteitsbesef. De onderscheiding ‘Hypotheekshopper van het Jaar’ is in het leven geroepen om de verdere ontwikkeling van het vak van hypotheekadviseur te stimuleren. Winnaars hebben een voortrekkersrol vervuld bij de verdere professionalisering van het adviesvak en zijn daarbij aantoonbaar succesvol geweest. Beoordelingscriteria zijn onder meer ondernemerschap, verbetering van de formule en opleiding van personeel.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Hypotheekshopper-van-het-jaar-bekend-gemaakt.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.