HypotheekDesk lanceert nieuwe website

Datum: mei 3, 2012

Op 4 mei 2012 lanceert HypotheekDesk de nieuwe website www.hypotheekdesk.nl. Frisse kleuren, een nieuwe slogan “Kracht van Kennis” en een professionele uitstraling zijn kenmerkend voor deze nieuwe website. Samen met de aangesloten kantoren is onlangs het doel, de route en strategie voor de komende jaren bepaald. “Hierbij hoort een nieuwe huisstijl en nieuwe slogan. HypotheekDesk staat in de markt bekend als kwaliteitslabel. Om dat nog meer te onderstrepen hebben wij gekozen voor de slogan “Kracht van Kennis” die in alle uitingen naar voren komt”, aldus Christian Dijkhof, directeur van HypotheekDesk Nederland.

HypotheekDesk is een franchiseformule. Zij heeft als missie het ondersteunen van de zelfstandige ondernemer in de financiële dienstverlening die voldoen aan een duidelijk omschreven profiel. Waarbij sterke focus ligt op hoogwaardig advies en hoogstaand kennisniveau. Geen omzetverplichtingen en geen procentuele afdrachten, maar een transparant businessmodel op basis van vrij ondernemerschap vormen de basis van een toekomstproof concept. HypotheekDesk vindt dat in deze roerige tijden Franchisenemers zich volledig moeten kunnen concentreren op de advisering. Daarom bieden ze een sterkemerknaam, marketing, opleidingen en compliance voor een heldere maandfee van € 450,=. Daarnaast kun je facultatief gebruik maken van een breed assortiment.

Bron: HypotheekDesk

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.