HypotheekCompany helpt de adviseur van de toekomst

Datum: februari 20, 2013

Het nieuwe dienstverleningsconcept Fun & Focus van HypotheekCompany dat op 1 januari 2013 van start is gegaan blijkt na ruim een maand zeer succesvol. “Wij merken dat adviseurs behoefte hebben aan ondersteuning” aldus Christian Dijkhof, eigenaar van HypotheekCompany. “Juist in deze tijd van onzekerheid waarin een regeerakkoord weer wordt opgevolgd door een Woonakkoord, waar nog veel onduidelijkheid over is, willen adviseurs zich focussen op de kerntaak, het adviseren.” Dan is het fijn om een partner te hebben dat helpt met al jouw vragen, gaat Dijkhof verder. Bij de soft-franchise formule kunnen adviseurs kiezen uit 3 modules en diverse Fun & Focus X-tra’s. Zo kies je zelf hoeveel en welke (administratieve) ondersteuning je wenst. Dat alles tegen variabele kosten, je betaalt de diensten die je afneemt.

HypotheekCompany, met haar Fun & Focus, is blij dat zes intermediairs in januari de keuze voor HypotheekCompany hebben gemaakt, te weten:

– HypotheekCompany Leerdam te Leerdam – Krooswijk en Van Hoof te Oosterhout
– Fimax Assurantiën te Doetinchem
– Assurantiekantoor Wigger te Bornerbroek – TBG Advies te Alblasserdam

– Tiecken VHP Manager te ‘s-Heerenberg

“Fun & Focus is precies waar wij als kantoor naar op zoek waren”, aldus één van de nieuwe deelnemers. “Het nieuwe dienstverleningsconcept was voor ons reden om aan te sluiten bij HypotheekCompany. Aan de hand van onze inventarisatie bood HypotheekCompany ondersteuning bij de productoplossing. En na het retourneren van de getekende offerte hebben zij het dossier verder afgehandeld en is het onlangs naar volle tevredenheid gepasseerd.”

HypotheekCompany, opgericht in 1999, werkt al sinds 2009 met hypotheekadvies zonder provisie en biedt naast marketing een totaal assortiment incl. gelabelde producten. HypotheekCompany Helping People onderstreept het belang van goed advies en wil haar kantoren op alle facetten ondersteunen. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.