Hulpstudent.nl van start in Amsterdam Centrum

Datum: juli 24, 2012

Vanaf vorige week is het jonge concept van Hulpstudent.nl ook in Amsterdam Centrum vertegenwoordigd. De 27-jarige Denise van Egdom heeft de ambitie om de markt in Amsterdam te voorzien van vrije tijd door hulpstudenten in te zetten. Het geloof in het concept begon met een eigen idee om een bedrijf op te zetten in de branche voor een particuliere dienstverlening werkend met studenten. Op een netwerkbijeenkomst ontmoette Denise een van de ondernemers en maakte ze kennis met het Hulpstudent.nl concept, wat compleet aansloot bij haar visie.

Hulpstudent.nl is een bemiddelingsbureau die tijd vrije maakt voor particulieren door een hulp in en om het huis te bieden en voor studenten die een flexibele goedbetaalde bijbaan zoeken. Denise heeft met haar ervaring in de uitzendbranche écht een streepje voor. ‘Ik vind het persoonlijk contact met mensen erg leuk. Als je de match maakt tussen een klant en een student help je mensen en dat geeft mij een goed gevoel’, aldus Denise van Egdom. De organisatie Hulpstudent.nl streeft naar landelijke dekking en zal actief op zoek blijven naar franchisenemers om het team te versterken in andere delen van Nederland.

Bron: Hulpstudent.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.