Hulpstudent.nl steunt Pink Ribbon

Datum: juli 3, 2012

De ondernemers van Hulpstudent.nl steunen Pink Ribbon met een geldbedrag in de nominatieronde van de verkiezing Sprout 25 onder de 25. In het teken van de ondernemersverkiezing van Sprout 25 onder 25 werken de genomineerde ondernemers van Hulpstudent.nl samen met Pink Ribbon. Voor elke stem die in deze verkiezing op de ondernemers van de franchiseformule wordt uitgebracht wordt er €0,25 gedoneerd aan dit goede doel.

De ondernemers achter Hulpstudent.nl zijn Rowan Rozemond, Michiel Wiersema en Jeroen Gude. “Voor ons is deze ondernemersverkiezing een leuke manier om ons Hulpstudent.nl concept in de media te zetten en naamsbekendheid op te bouwen. We zijn dan ook ontzettend trots op de nominatie”, vertelt Gude.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_3_juli_2012.htm#hulpstudentnl_pink

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.