Hulpstudent.nl opent vestiging Lelystad

Datum: mei 21, 2012

Deze week start Berta Groothuis een nieuwe Hulpstudent.nl vestiging in de regio Lelystad met daarin grote plaatsen als Dronten en Emmeloord. Berta heeft de kennis, het netwerk en de ambitie om in haar regio veel particuliere huishoudens te voorzien van vrije tijd door studenten in te zetten in het huishouden. Met de start van deze regio opent de tiende vestiging van het succesvolle concept van Hulpstudent.nl.

Hulpstudent.nl gelooft sterk in franchise als groei-instrument. Daarbij is het belangrijk om te groeien met de juiste franchisenemers die het concept eigen maken en opbouwen in eigen regio. De eerste vestiging van Hulpstudent.nl opende in september 2011 en Hulpstudent.nl streeft naar landelijke dekking binnen twee jaar.

Bron: Hulpstudent.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.