Hulpstudent.nl opent haar deuren in regio Amstelveen

Datum: maart 11, 2012

De nieuwste franchisenemer van Hulpstudent.nl start in Amstelveen en omstreken. Heleen Kada, zelf uit Amstelveen, is onderneemster in hart en nieren en klaar om de regio te voorzien van meer vrije tijd door het inzetten van studenten. Ze is een echt ‘mensen mens’ en vindt persoonlijk contact, een kernwaarde van Hulpstudent.nl, erg leuk en belangrijk. Haar ambitie en gedrevenheid zullen haar helpen haar regio groot te maken. Hulpstudent.nl is een bemiddelingsbureau voor particulieren die huishoudelijke hulp kunnen gebruiken en studenten die een flexibele goedbetaalde baan zoeken. Met de start van Heleen staat Hulpstudent.nl op de kaart in acht regio’s in Nederland. De organisatie streeft naar landelijke dekking en zal actief op zoek blijven naar franchisenemers om het team te versterken.

Bron: Hulpstudent.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.