Hulpstudent.nl nu ook actief in Rotterdam

Datum: oktober 8, 2012

Begin oktober start Hulpstudent.nl met haar 14e franchiseregio in Rotterdam. In de tijd dat het concept nog niet vertegenwoordigd was in Rotterdam waren er al veel geïnteresseerden die via via van Hulpstudent.nl gehoord hebben. Nu is er een persoonlijk contactpersoon die de markt inspringt en de vraag naar meer vrije tijd in zal vullen. Vrije tijd is tenslotte een schaars goed, wie wil daar nou niet meer van?

Gerda Goudriaan is de aangewezen ondernemer die met het Hulpstudent.nl concept in Rotterdam aan slag gaat. Gerda komt uit een echte ondernemersfamilie. Sinds jongs af aan is ze betrokken geweest bij verschillende bedrijfsvoeringen en heeft altijd de ambitie gehad om iets compleet voor haarzelf te starten. Het Hulpstudent.nl concept sprak direct aan na een informatief gesprek en een meeloopdag. Gerda is een echte doener: ‘Ik hou van aanpakken, dingen niet uitstellen maar gewoon doen. Ik kon niet wachten om te starten met Hulpstudent.nl. Dit heeft er toe geleidt dat ik voor mijn officiële start al studenten heb geworven. Het is gewoon ontzettend leuk!’. Binnenkort rijdt er een Hulpstudent.nl Volkswagen Polo door de stad Rotterdam. ‘Gezien worden werkt erg goed. Ik laat graag zien waar ik trots op ben en daarom wilde ik gelijk reclame op mijn auto’.

Hulpstudent.nl biedt vrije tijd door studenten in te zetten voor huishoudelijke klussen bij particulieren thuis. De student heeft een goedbetaalde flexibele bijbaan en de particulier meer vrije tijd voor leuke dingen in het leven. Met het franchiseconcept en het aantrekken van franchisepartners streeft Hulpstudent.nl naar een complete dekking in Nederland.

Bron: Hulpstudent.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.