Hulpstudent.nl is hard op weg naar landelijke dekking

Datum: april 2, 2012

Onlangs opende Hulpstudent.nl een vestiging in Purmerend-Hoorn. Met de opening van het 9e bemiddelingsbureau is Hulpstudent.nl in bijna een kwart van ons land vertegenwoordigd. Het streven is om eind 2013 alle 41 regio’s te hebben ingevuld.

Het mes snijdt aan twee kanten: studenten krijgen goed betaalde banen door klusjes als schoonmaak- oppas- of  administratief werk op te knappen voor particulieren. Het mes snijdt bovendien altijd: In slechte tijden gaan particulieren meer werken waardoor ze weer minder tijd voor klusjes hebben en in goede tijden werken particulieren minder waardoor ze meer geld hebben om de klusjes uit te besteden. Dat deze over het algemeen ‘zwarte’ klusjes ‘wit’ worden betaald is gunstig voor de overheid die maar geen grip kan krijgen op de zwartwerkers. De particulier betaalt er bovendien geen cent minder om.

Oprichter Rowan Rozemond: “We hebben mede door alle publiciteit van afgelopen jaar veel belangstelling gehad. Zo is Hulpstudent.nl vorig jaar door de Kamer van Koophandel uitverkozen tot Ondernemer van het Jaar. Daar kwam nog eens bij dat mede-oprichter Michiel Wiersema tijdens Het Nationale Franchise Congres werd verkozen tot Franchisekenner van het Jaar. Prijzen genoeg dus.”

Momenteel zoekt Hulpstudent nog franchisenemers voor 32 regio’s. Op 13 en 14 april presenteert Hulpstudent.nl zich op de franchisebeurs Onderneem ’t in Hoevelaken in de zoektocht naar franchisenemers.

Bron: Hulpstudent.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.