HuisMakeOver opent in Oost Nederland

Datum: mei 23, 2012

De grootste landelijke franchiseorganisatie op gebied van vastgoedstyling HuisMakeOver vestigt zich in oost Nederland. Het nieuwe interieuradvies en stylingsbureau All Art Interieur gaat zich met deze formule vestigen in stichting Het Nieuwbouwhuis te Schalkhaar. Op vrijdag 25 mei is de opening om 16.00 uur.

All Art Interieur is dit jaar opgericht door Allart Kruitbosch. Die bij toeval in aanraking kwam met HuisMakeOver. Allart zal samen met zijn (oud-) collega Maaike Groot Koerkamp de regio oost Nederland oppakken. Samen met directeur Arjan van Jaaren van HuisMakeOver zullen we het regiokantoor verder uitbouwen. Hij heeft al vele opdrachten verzorgd voor diverse grote landelijke vastgoedpartijen.

Wij richten ons op verkoopstyling | interieurontwerp | 3d visualisaties | modelwoningen | uitponden | project en woningstoffering | VerkoopKlaarPlan | KoopKlaarPlan | WoonKlaarPlan |coördinatie van verbouwing, kortom wij nemen uw zorgen voor het interieur volledig uit handen.

HuisMakeOver is door heel Nederland actief. Het bestaat uit een team van erkende adviseurs die allemaal interieurstylist of interieurarchitect zijn. Deze franchiseformule werkt aan diverse producten om de problemen in de woningmarkt een oplossing te bieden. Ze werken samen met grote vastgoedpartijen, makelaarskantoren, woningcorporaties maar ook voor de gewone consument. Laagdrempelig maar wel met een constante kwaliteit. Een VerkoopKlaar adviesrapport bevat persoonlijk advies waar de consument zelf mee aan de slag kan of door HuisMakeOver kan laten uitvoeren.

All Art Interieur is een nieuw interieur bedrijf, opgericht door de 29 jarige Allart Kruitbosch uit Raalte. Ik ben al jaren werkzaam in de interieurbranche en ondanks de slechte tijd zie ik de vele mogelijkheden om op betaalbare wijze interieuradvies te geven. VerkoopKlaar maken van een woning is erg belangrijk met dit grote aanbod. De zekerheid en collectief jarenlange ervaring van alle HuisMakeOver collega’s zorgen er voor dat u een betrouwbare partij heeft aan All Art Interieur.

Allart zal worden ondersteunt door Maaike Groot Koerkamp die hij nog kende van zijn vorige werkverleden. We zijn een team die elkaar versterkt. Maaike heeft ruim 15 jaar ervaring in interieurstyling. Ze is erg creatief en zocht ook een nieuwe uitdaging.

All Art Interieur | HuisMakeOver heeft een kantoor in het nieuwe centrum stichting Het Nieuwbouwhuis Deventer. Gevestigd aan de Oerdijk 2 te Schalkhaar. De opening vindt plaats op vrijdag 25 mei tussen 16.00 en 18.00 uur. Tijdens het openingsweekend zijn er leuke prijzen te winnen. We zijn zaterdag 26 mei open van 10-15 uur en zondag 27 mei van 12-15 uur. Voor openingstijden voor Het Nieuwbouwhuis Deventer kijk op www.hetnieuwbouwhuis.com

Bron: HuisMakeOver

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.