House of Shoes sluit definitief

Datum: december 4, 2012

Een doorstart van schoenenketen House of Shoes is definitief van de baan. Onderhandelingen met twee geïnteresseerde kopers zijn op niets uitgelopen. Dat blijkt uit een brief van curator Cees Klomp, die RetailNews in handen heeft gekregen. De curator schrijft dat één van de twee geïnteresseerde partijen zich dinsdag heeft teruggetrokken uit de onderhandelingen, terwijl de bieding van de andere partij ‘niet alleen qua bedrag onaanvaardbaar was, maar ook aan de gestelde voorwaarden niet voldeed’. De curator onderzoekt nog wel of voor bepaalde vestigingen een doorstart kan worden verwezenlijkt.

House of Shoes werd zo’n 107 jaar geleden opgericht als fabriek van kinderschoenen. Al snel volgden er meer winkels en werd de collectie uitgebreid met dames- en herenschoenen. Naast de 41 fysieke winkels lanceerde House of Shoes in 2010 een webshop. De schoenenketen heeft zo’n 280 werknemers.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_4_december_2012.htm#houseofshoes

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.