HollandseKids introduceert DrentseKids

Datum: september 25, 2012

Deze maand is weer een site van HollandseKids gelanceerd: DrentseKids. Eerder dit jaar zijn in 7 gebieden in Nederland lokale sites met kinderactiviteiten gelanceerd. Op de sites van HollandseKids zijn lokale kinderactiviteiten te vinden. Ouders kunnen in diverse gebieden en steden gericht zoeken naar onder meer een dagje uit, een feestje, een cursus, een kindvriendelijk restaurant of een leuke kinderwinkel in hun eigen omgeving.

In 2011 startte HollandseKids met twee pilots in ’t Gooi en Apeldoorn. Zowel GooiseKids als ApeldoornseKids waren in korte tijd zeer succesvol. Janneke Siezen en Karin Pullen, initiatiefnemers van HollandseKids, streven naar landelijke dekking en rollen hun populaire concept middels een franchiseformule nationaal uit.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_25_september_2012.htm#hollandsekids

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.