HollandseKids introduceert: BredaseKids

Datum: juli 24, 2012

Vorige week is BredaseKids gelanceerd, de eerste Brabantse site van HollandseKids. Eerder dit jaar zijn AmsterdamseKids, FrieseKids, UtrechtseKids, ZuidlimburgseKids en HaagseKids online gegaan. “Op de sites van HollandseKids zijn lokale kinderactiviteiten te vinden. Ouders kunnen in diverse gebieden en steden gericht zoeken naar onder meer een dagje uit, een cursus of een leuke kinderwinkel in hun omgeving. Ook via Twitter, Facebook, Pinterest en nieuwsbrieven worden zij op de hoogte gehouden van kinderactiviteiten. Alle lokale sites worden beheerd door deskundige experts op het gebied van promotie van kinderactiviteiten in hun regio”, aldus Janneke Siezen, één van de initiatiefnemers van de formule. In 2011 startte HollandseKids met 2 pilots in ’t Gooi en Apeldoorn. Janneke Siezen en Karin Pullen, initiatiefnemers van HollandseKids, streven naar landelijke dekking.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/HollandseKids-introduceert:-BredaseKids.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.